HaberSpor Haberleri

CAS, kararını Pazartesi açıklayacak

fikret orman613CAS, kararını Pazartesi açıklayacak… Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Beşiktaş’ın kaderiyle ilgili kararı Pazartesi günü verecek.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS), Beşiktaş’a UEFA Tahkim Kurulu tarafından verilen cezaya ilişkin kararını 9 Temmuz Pazartesi günü açıklayacak.

Beşiktaş Kulübü’nden Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazıda “UEFA Tahkim Kurulu tarafından verilen cezaya ilişkin olarak; Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) açmış olduğumuz davanın duruşması bugun gorulmustur. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) kararini 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar verip taraflara teblig edecektir” denildi.

Kulübün avukatlarından Emin Özkurt 4 saat süren ifadesinde kulübün belgelerini tek tek açıklarken “Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda düşüncelerimizi ve belgelerimizi ortaya koyduk. Bizi dinlediler. Tüm futbolcuların alacaklarına karşılık kulübümüzden verilen belgeleri de sunduk. Beşiktaş Kulübü burada haksız yere suçlanmıştır. Duruşmada Beşiktaş’ımız için tüm savunmamızı yaptık. Görüşmelerimiz 4 saat sürdü. Artık karar mahkemenin. CAS bu konu ile ilgili Pazartesi gününe kadar kararını bildirecek.Umudumuz UEFA Kupasına gitmek. Bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu