Gündem

Bostancı’da korkunç cinayet

asli kayaİstanbul’un Kadıköy ilçesinde Aslı Kaya (24), evinde el ve ayakları tülbentle bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü.

Alınan bilgilere göre Bostancı Mahallesi Vukela Caddesi’nde apartmanın giriş katında gerçekleşen cinayet saat 17.00 sıralarında kardeşinin eve gelmesiyle ortaya çıktı.

Eşinden 1 yıl önce ayrılan, 3 ay önce boşanan Aslı Kaya, 4 yaşındaki kızı ile birlikte babasının kapıcılık yaptığı apartmanda yaşıyordu.

Dün akşam 17:00 sıralarında eve gelen Kaya’nın kardeşi Tuğrul Kaya’nın, zili defalarca çalmasına rağmen açan olmayınca Tuğrul Kaya komşuların da yardımı ile kapıyı zorla açtı. İçeri girdiğinde ise korkunç manzarayla karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri genç kadının el ve ayakları bağlandıktan sonra tülbentle boğazı sıkılarak öldürüldüğünü belirledi.

Olayın ardından gözaltına alınan Aslı Kaya’nın eski eşi Ediz Erdoğan, verdiği ifadede evli oldukları dönemde eşinin telefonuna E.K. isimli kişiden mesajlar geldiğini, eşiyle bu yüzden ayrıldıklarını söyledi.

Bu ifadenin ardından araştırmalarını E.K. üzerine yoğunlaştıran polis ekiplerine, E.K.’nın bir yakını cinayetle ilgili bilgi verdi. Yakının ifadesine göre E.K., kendisinden ayrılmak isteyen Aslı Kaya’yı öldürdüğünü söyledi.

Daha sonra arayışlarını hızlandıran polis ekipleri E.K.’yı Küçükçekmece’de yakalayarak gözaltına aldı.

Dikkati Çekenler
[adrotate group=”43″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. cnm aslım ALLAH nur içinde yatırsın seni asla unutmıycam çok yaraladı ölümün konduramıyorum halaa:( üzgünüm çom üzgünüm

  2. ALLAH,ım sen büyüksün nasıl zihniyettir bu? çok zor bir olay böyle bir olayı yasamayı kimse hak etmez.yarabbim den yakınlarına sabır vermesını dılıyorum.mekanı cennet olur ınsh.bunu yapan sahıs VİCDANIN SENI RAHAT BIRAKMASIN…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu