HaberSpor Haberleri

BJK Koleji mezunlarından Başkan Orman ve yönetimine tazminat davası!..

BJK Koleji mezunlarından Başkan Orman ve yönetimine tazminat davası!.. BJK Koleji mezunu bir grup Beşiktaş Yönetimi aleyhine tazminat davası açmaya hazırlanıyor / Beşiktaş Haberleri

Kartalhaber.com’un haberine göre, önceki gün bir araya gelen BJK Koleji mezunları yaklaşık 3 ay önce okulun isim hakkını Bahçeşehir Koleji’ne satan Fikret Orman ve yöneticiler aleyhine suç duyurusunda bulunmaya karar verdiler. Mezunlar kendi aralarında yaptıkları açıklamada şu fidaye yer verdiler;

Bizler Beşiktaş marka ve adına aşık olan insanlarız. Ailerimiz Beşiktaş arması altında iyi bir eğitim almamız için bizleri BJK Koleji’nde okuttular. Okulumuzu süleyman Seba zor şarlarla hizmete açarken bir oldu bittiyle kahpatılması manidardır. Beşiktaş yönetimi nedendir bilinmez mezun olduğumuz okulu çok ucuz fiyata Bahçeşehir Koleji’ne sessiz sedasiz sattı.

Biz bu yangından mal kaçırırmış gibi yapılan bu satıştan kuşkulanıyoruz. Okulumuzun arazisinin İstanbul’un en değerli yerlerinden biri olduğu muhakkaktır. Burnumuza kötü kokular geliyor. Beşiktaş camiasından neden bu satışla ilgili bir herhangi eleştiri gelmedi anlayabilmiş değiliz. Okulumuz açık artırmada satılsa Beşiktaş Kulübü hem daha fazla para kazanabilir hem belki bizler de ortak bir havuzda BJK Koleji’nin ismini yaşatabilirdik.

BJK Koleji mezunu olan bizler şimdi hangi okulun mezunuyuz bununa nasıl açıklayacaklar? Bu nedenlerden dolayı Beşiktaş yönetiminden hesap soracağız.

[adrotate banner=”325″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu