HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’a transfer yasağı mı geldi?

demiroren kursude guluyor bp

Beşiktaş’a transfer yasağı mı geldi? Camia bu dedikoduyla çalkalanıyor… Beşiktaş’ta kritik Mali Genel Kurul’a sayılı günler kala ortaya atılan bir iddia şok etkisi yarattı.

NationalTurk’ün haberi;

Başkan seçildiği 2004 yılından beri tam 84 futbolcu transfer eden Yıldırım Demirören’in geçtiğimiz ara transferde suskun kalması, Beşiktaş’ın bir tek oyuncuya bile talip olmaması siyah beyazlı camiada şok etkisi yaratacak bir dedikoduyu beraberinde getirdi.

İsmail Köybaşı’nın yokluğunda sol bek bulamayan, Hilbert sakatlandığında Ekrem Dağ’a muhtaç kalan, İbrahim Toraman’dan sağ bek, Ersan Gülüm’den sol bek uydurulan, en önemli yıldızlarının yokluğunda Fenerbahçe derbisinde bile ilk 11′e alınmaya değer görülmeyen ve kulübede oturtulan Edu, Sidnei ve Alves gibi yabancılara sahip olan, Guti’nin gidişinden sonra oyun kuruculuk görevinin ön liberodan devşirme Manuel Fernandes’e verildiği, onun da yokluğunda bir tane yaratıcı futbolcusu kalmayan Beşiktaş’ın ara transferi boş geçmesi, kadro yapısı bir yana hakkındaki eleştirileri susturma yöntemi olarak yıldız futbolcu transferini gören Yıldırım Demirören’in transfer için kılını bile kıpırdatmamasının ardından ortaya atılan dedikodu şu: Beşiktaş’a transfer yasağı geldi ve gizleniyor.

İddia 2: Transfer yasağı neden gizleniyor?

26 Şubat’ta yapılacak Mali Genel Kurul öncesinde Yıldırım Demirören yönetimini ibra etmeyecek olan kongre üyelerinin sayısı her geçen gün artıyor. TFF Olağanüstü Genel Kurulu’nda sarf ettiği “Fenerbahçemiz” sözü ile camianın büyük tepkisini çeken Yıldırım Demirören, sportif başarısızlıkların üstüne bir de transfer yasağı ile darbe yemek istemiyor. İddialara göre Vicente Del Bosque olayında olduğu gibi dava sürecini uzatarak Mali Genel Kurul’u atlatmak isteyen Demirören ve yönetimi, her şey sütlimanmış gibi yönetimin ibra edilmesini planlıyor.

[adrotate banner=”113″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu