HaberSpor Haberleri

Ali Cansun: Beşiktaş’ın oynadığı futbol skora yansımadı

alicansunn bp

Ali Cansun: Beşiktaş’ın oynadığı futbol skora yansımadı… Beşiktaş’ın efsane 100. yıl kadrosunun golcülerinden Ali Cansun Begeçaslan 2-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Haber1903’e konuşan Ali Cansun şunları söyledi:

Beşiktaş’ta bulunan eksiklerden dolayı kamuoyunda Beşiktaş’ın farklı bir yenilgi alacağı konusunda ortak bir fikir oluşmuştu. Dün akşam Beşiktaş takımı sahada, bu konu da olumsuz yorum yapanlara cevap verircesine iyi bir futbol ortaya koydu. Fenerbahçe’ye karşı iyi mücadele ettiler. Fenerbahçe karşısında geçtiğimiz hafta alınan Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinden çok daha iyi mücadele ve Beşiktaş’ın yakaladığı pozisyonlar da vardı. Karşılaşmanın bazı bölümlerinde Fenerbahçe kendi sahasından çıkamadı. Beşiktaş’ın oynadığı futbol skora yansımadı.” dedi.

“Beşiktaş için ikinci yarı iyi başlamadı. Son 3 maçı kaybettiler. Bu alınan mağlubiyetlerin ardından futbolcular da kendi aralarında bir konuşma yapacaktır. Fenerbahçe’nin sorunları ile uğraşmaktan Beşiktaş yönetimi kendi sorununa çare olamıyor. Umarım bu kötü gidişhat en kısa sürede düzelecektir. Buna en çok Beşiktaş taraftarının hakkı vardır. Alınan mağlubiyetlere rağmen takımlarını yalnız bırakmıyorlar. Play-off’ların da yaklaşması ile Beşiktaş’ın bir an önce bu kaostan çıkması gerekiyor.” dedi.

“Uefa Avrupa Ligi karşılaşması yaklaştı. Beşiktaş için çok önemli bir maç. Yabancı oyuncular şu anda çok formsuz durumda. Quaresma’nın son karşılaşmada yaptıklarını gördük. Oyuncuların Kulübü UEFA’ya şikayet ettiği konusunda haberler duyuyoruz. Umut ediyorum ki Beşiktaş, bir an önce toparlanacaktır. Yoksa şu andaki gidiş iyi değil.” diyerek sözlerini tamamladı.

[adrotate banner=”113″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu