HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta Quaresma rüyası sona erdi

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma rüyası bitti! Beşiktaş’ın yaklaşık 1 aydır transfer etmek için gecesini gündüzüne kattığı Ricardo Quaresma Siyah-Beyazlı kulüpte oynamayı kabul etmedi.

Portekizli futbolcunun Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı son görüşmede Türkiye’de oynamak istemediğini ve kariyerini Avrupa’nın saygın liglerinde devam ettireceğini söylediği belirtildi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren de haberleri doğrulayarak Quaresma ile parasal konuda herhangi bir sorun yaşanmadığını, sadece futbolcunun Türkiye’de oynamak istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirterek, ”Milli takıma seçilemedi. Kariyerinde düşüş yaşadığı bir dönemde sanırım daha çok göz önünde olmak istiyor. Biz de transfer görüşmelerini kapattık ve yöneticilerimiz İstanbul’a dönüyor. Hocamızla tekrar görüşerek yeni bir rota çizeceğiz” diye konuştu.

Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetimi bugün Yıldırım Demirören başkanlığında bir toplantı yapacak. Toplantıda Siyah-Beyazlıların yabancı transferinde yeni rotayı belirleyecekleri öğrenildi.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu