GündemHaber

Beşiktaş Müftülüğü’nden tartışılacak Ramazan pankartı

besiktasmuftuluk pankart613

Etiler’de bulunan Akmerkez’in yanından girilen Arnavutköy yolunda görenleri şaşkınlığa uğratan bir ilan asılı. Beşiktaş Müftülüğü’nün hazırladığı ilanda yer alan “Ramazan geldi. Değerlendirin. İyiliklerde kat kat sevaplar, günahlardan yüzde 100 arınma imkanı” yazısıyla bir banka reklamını anımsatıyor.

İyiliklerde kat kat sevaplar”, “Günahlardan yüzde 100 arınma imkanı” bu yazılar Ramazan dolayısıyla Beşiktaş Müftülüğü tarafından Beşiktaş genelindeki 15 noktaya asılan afişlerin üstündeki yazılar. 11 ayın sultanı ve ibadet ve sevap ayı olarak nitelendirilen Ramazan ayına vatandaşların dikkatini çekmek için ilginç bir uygulamada Beşiktaş Müftülüğü’nden geldi. Beşiktaş’taki 15 farklı noktaya asılan afiş üzerindeki “Ramazan geldi. Değerlendirin. İyiliklerde kat kat sevaplar, günahlardan yüzde 100 arınma imkanı” yazılarla Ramazan afişinden daha çok bir banka kampanyası ilanını andırıyor. Beşiktaş Müftülüğü Personel Şefi Hüseyin Çelik konuya ilişkin şunları söyledi:

“Günahlarda yüzde 100 indirim”

“Fikir Beşiktaş İlçe Müftümüzden çıktı. Vatandaşların dikkatini Ramazan ayının önemine çekmek için böyle bir ilan hazırlattık. Gerçekten de bilindiği üzere Ramazan ayındaki her sevap kat kat artarken günahlarda azalır. Vatandaş eski kelimelerle değil böyle daha rahat anlar diyerek Ramazan vurgularımızı daha güncel dile yakın hale getirdik. İlanı ilk kez hazırlattığımızda üzerinde ‘Ramazan geldi. İyiliklerde kat kat sevaplar, günahlarda yüzde 100’e varan indirimler. Bu fırsatı kaçırmayın” şeklinde hazırlatmıştık. İlçe Müftümüz bu ilanı aleni banka reklamı gibi olduğunu söyleyerek yumuşatılmasını istedi ve ortaya şu anki ilan çıktı. İBB’den 15 noktaya ilanımızı asabilme izni aldık ancak Beşiktaş Belediyesi aynı talebimize olumlu cevap vermediler. Keşke tüm Beşiktaş genelinde bu ilanımızı asabilsek. Vatandaşlarımızdan olumlu ya da olumsuz bir tepki henüz gelmedi.”

Haber: Vatan gazetesi

[adrotate group=”76″ banner=”78″]

[adrotate group=”63″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu