HaberSpor Haberleri

Mehmet Aurelio’dan derbi ile ilgili iddialı açıklamalar!..

bjkidman.08.yeniBeşiktaş’ın transferin son gününde sürpriz olarak renklerine bağladığı Mehmet Aurelio, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalar yapan Mehmet Aurelio, “Kadıköy’e 3 puan için gideceğim.” dedi. Pazar günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda iki güçlü takımın karşı karşıya geleceğini belirten Mehmet Aurelio, pazar günkü mücadelenin kolay olmayacağını ifade etti. Fenerbahçe’nin ligdeki durumunun kendisini hiç ilgilendirmediğini söyleyen milli oyuncu, şunları söyledi;

Fenerbahçe’nin aldığı sonuçların iyi olmadığı aşikar. Ancak ben rakibimizin ligdeki pozisyonuyla ya da aldığı sonuçlarla değil kendi takımımla ilgileniyorum. Pazar günü iki takım da sahaya 3 puan için çıkacak. Şu anda çok iyi oynayan bir ekibiz ve bunu Kadıköy’de de sahaya yansıtmaya çalışacağız.

TEPKİLERDEN ETKİLENMEM

Eski takımı Fenerbahçe’den Real Betis’e transfer olduğu dönemde sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken Mehmet Aurelio hafta sonu oluşabilecek tepkilerin kendisini hiç etkilemeyeceğini söyledi. Futbolcuların bu işten ekmek yediğini ve profesyonel olduklarını belirten Mehmet Aurelio, “Bizler profesyonel futbolcularız.

Formasını giydiğimiz takımı en iyi şekilde temsil etmek zorundayız. Şu anda Beşiktaş forması giyiyorum yani Beşiktaş’ın futbolcusuyum. Ben de profesyonelliğimin gereğini yapıp 3 puan için savaşacağım. Formam ve takımım için elimden gelenin en iyisini yapıp galibiyet için oynayacağım” ifadelerini kullandı.

[adrotate group=”72″ banner=”72″] [adrotate group=”72″ banner=”73″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu