HaberSpor Haberleri

Sabah istifa eden Schuster öğleden sonra idmana çıktı

besiktas idmani besiktas postasi 15 03 e1300198660494
İstifa Eden Schuster Takımının Başında İdmana Çıktı

Sabah istifa ettiğini açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, takımın başında idmana çıktı. Bernd Schuster, Kayserispor ile oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren takımın başında yer aldı. İdmanda herhangi bir vedalaşma olmazken Schuster, takımına antrenman yaptırdı.

Karakartal, Kayserispor maçının hazırlıklarına sabah yaptığı antrenman ile devam etti. Yarım saatlik bölümü basına açık yapılan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana tedavisine devam edilen Onur Bayramoğlu katılmadı. İsmail Köybaşı ile Mert Nobre takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman kondisyon, denge ile taktik çalışmalardan oluştu. Takım halinde yapılan koşularla başlayan idman, kısa koşularla devam etti. Daha sonra Karakartal, denge, kuvvet çalışmaları yaptı. Minik kale kontrollü pas çalışmasının ardından Karakartal, yarım sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Dikkati Çekenler

İbramim Toraman sakatlık geçirdi

Minik kale çalışması sırasında sol ayak topuğuna darbe alan İbrahim Toraman, antrenmanı yarıda bıraktı. Kulüp Doktoru Devrim Urgun, İbrahim Toraman ‘ın tedbir amaçlı olarak idmanı yarıda bıraktığını, tedavisine başlandığını söyledi. Karakartal hazırlıklarını yarın (16 Mart) saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

[nggallery id=30] [adrotate group=”74″ banner=”83″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu