HaberSpor Haberleri

Çarşamba-Cumartesi / Pazar Perşembe! Beşiktaş düşmanları işbaşında

mahmut sadri aziz goksel leventÇarşamba günü Türkiye Kupası maçı yapmasına rağmen Beşiktaş-Karabük maçını Cumartesi günü oynatan TFF ince fikstür ayarlarına devam ediyor!

Atamayla iş başına gelen Mahmut Özgener’in başkanlığındaki TFF Beşiktaş’a fikstür oyunu oynamayı sürdürüyor. Uzun bir aradan sonra bu hafta içini maç yapmadan geçirecek olan Beşiktaş’ın Ankaragücü ile deplasmanda yapacağı maçın tarihi akıl almaz bir şekilde 13 Şubat Pazar olarak belirlendi. Akıl almaz diyoruz çünkü bu hafta içi ne Ankaragücü’nün ne de Beşiktaş’ın maçı var. Ancak önümüzdeki hafta içi, 17 Şubat Perşembe günü Beşiktaş sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde Perşembe günü Dinamo Kiev’i ağırlayacak olan Beşiktaş’ın Ankaragücü ile olan mücadelesinin neden Cuma veya Cumartesi gününe verilmediğinin gerekçesini TFF’den istemiyoruz. Çünkü yine hiçbir açıklama yapmayacaklar. Beşiktaş yine de şanslı sayılır. Bu federasyon Perşembe günkü Dinamo Kiev maçının ardından oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisini Cuma veya Cumartesi gününe de koyabilirdi. Dünyanın en önemli maçlarından biri olan Barcelona Real Madrid karşılaşmasının bile Pazartesi oynandığını hesaba katmalarını da beklemiyoruz TFF’den.

Merak ettiğimiz sadece şu; Geçtiğimiz sezon rakiplerinin 3 katı daha fazla Cuma ve Pazartesi maçı yapan Beşiktaş üzerine oynanan fikstür oyunları ne zaman son bulacak?

[adrotate group=”74″ banner=”79″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu