HaberSpor Haberleri

Demirören, Lucescu seferine çıkıyor

lucescu kupa613Mustafa Denizli’nin ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta ilk hedef Mircea Lucescu.

Gönlündeki isim olarak ‘Lucescu’yu gösteren, tepki çekmemek için yöneticilere ‘yeni alternatifler’ sunan Yıldırım Demirören, bugün ‘hoca turu’na çıkıyor!

Kartal’da hoca seferleri başlıyor. Yöneticilere kafasındaki ismin Lucescu olduğunu açıklayan ve “Gönlümde öncelikle Lucescu var. Gidip bir kez görüşeceğim. Yeter ki gelsin, gerekirse parasını cebimden vereceğim” diyen başkan Yıldırım Demirören, yola çıkıyor. Ancak perde arkasında çok farklı olayların yattığı ifade ediliyor. Tabloya bir bakalım… Siyah-Beyazlılar, Quaresma aşkı ile yanıp tutuştu ancak bu transfer olumsuz sonuçlandı. Ancak ne gariptir ki aynı gün Mustafa Denizli’nin tansiyonu çıktı, Bernd Schuster’le anlaşıldığı haberleri güne damgasını vurdu. Camianın önemli isimleri Hasan Arat ve eski yönetici Celal Kolot, yaşananları eleştirdi. Kolot her şeyin senaryo olduğunu ve Schuster’e imza bile attırıldığını belirtti. Beşiktaş ayrıca sessiz sedasız Stuttgart’ın sağ kanat oyuncusu Hilbert’le anlaştı. Başkan, Schuster’le görüşülmediğini söylese de Hilbert transferinde Alman hocanın onayının olduğu iddia edildi.

LUCESCU ATEŞ PAHASI!
Demirören’in ilk planda İtalya’da Lucescu ile görüşeceği öne sürülüyor. Ancak S.Donetsk’le sözleşmesi süren Rumen hocanın maliyeti, tazminatı ile birlikte 8 milyon Euro’yu buluyor. Futbolcuların alacakları bile ödenemezken Luce’nin gelmesi çok zor. Asıl hedef ise Schuster… Demirören’in büyük ihtimalle Alman hocayı getirmesi bekleniyor.

SÜRPRİZLER MAGATH İLE RAMOS
Ancak başkanın tepkilerden çekinip diğer adaylara yönelmesi de olası gözüküyor. Schalke 04’ü çalıştıran Felix Magath’ın da üzerinde duruluyor. Listede son olarak 7 ay önce CSKA Moskova’yı çalıştıran Juande
Ramos’un da olduğu ileri sürülüyor. (Habertürk – Kartal Yiğit)

[adrotate group=”40″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu