HaberPolitika Haberleri

İzin çıktı! MHP’liler Ani Harabeleri’nde cuma namazı kılacak!

aniharabeleri613

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Türkiye-Ermenistan sınırındaki Ani Harabeleri’nde bulunan Fethiye Camii’nde (Katedral Kilisesi) cuma namazı kılmasına izin çıkmasının ardından hazırlıklar hızlandırıldı.

MHP Kars İl Başkanlığı’nın valiliğe sunduğu izin dilekçesine Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gelen cevabi yazıda onay verildiğini açıklayan MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, hazırlıkların bugün akşam saatlerinde tamamlanacağını söyledi.

Açıklamanın ardından MHP İl Başkanı Oktay Aktaş ve MHP Kars Milletvekili Gürcan Dağdaş, keşif için Ani Harabeleri’ne gitti. Aktaş, saat 15.00 sıralarında Kars’a döneceklerini ve Fethiye Camii’nde kılınacak cuma namazı için gerekli malzemeleri Ani Harabeleri’ne götüreceklerini belirtti.

Namaza izin verilmesiyle valilikte de bir hareketlilik yaşandı. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Ani Harabeleri’nde çekim yapmak isteyen gazetecilerin dilekçeyle valiliğe başvurmaları ve yazılı izin almalarını istedi. Bunun üzerine gazeteciler valiliğe başvurarak izin belgelerini imzaladı. Belgelerin valilikçe onaylanması bekleniyor.

Bu arada sabah saatlerinden itibaren parti otobüslerinden yapılan anonslarla halk, cuma namazı için Ani Harabeleri’ne ve yarın akşam saat 18.00’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kapalı Spor Salonu’nda yapacağı konuşmaya davet edildi.

[adrotate group=”77″ banner=”80″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu