HaberSpor Haberleri

Mali kongre 13 Şubat’ta, Demirören’in derdi Mahmut Özgener!

yildirimdemiroren guluyor bp

Beşiktaş Kulübü 2010 yılı İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı 13 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek. Daha doğrusu Yıldırım Demirören kendini alkışlatacak!

Ekonomik yönden 2010 yılını berbat bilançoyla kapatan Beşiktaş’ta Başkan Yıldırım Demirören, Fulya skandalı, milyon eurolara alınıp bedava gönderilen futbolcular gibi konularda genel kurula hesap vermek yerine TFF Başkanı Mahmut Özgener’e cevap vererek gündemi değiştirme planını uygulayacak!

Yıldırım Demirören, Mahmut Özgener’in bugün Beşiktaş’ı hedef alan açıklamalarına yazılı açıklama veya basın toplantısı yerine gündeminde bu konuların olmadığı Mali Genel Kurul’da cevap verme kararı aldı. Siyah beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Yıldırım Demirören’in Mahmut Özgener’e Pazar günü gerçekleştirilecek İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda cevap vereceği bildirildi. Kulübün ekonomik yapısının tartışılacağı ve Yıldırım Demirören’in koca bir yılın hesabını vermesi gereken toplantıda hakemlerin ve TFF başkanının gündemin bir numarasına oturtulması kongre üyelerinden büyük tepki topladı. Kongre üyeleri, Yıldırım Demirören’in bu davranışını “Kendini alkışlatma çabası ve gündemi değiştirme” olarak yorumladı.

2010 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 13 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

[adrotate group=”74″ banner=”79″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu