HaberSpor Haberleri

Aziz Yıldırım bağırırken neredeydin Mahmut Özgener?

mahmut sadri aziz goksel levent1Atamayla iş başına gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener bugün düzenlediği basın toplantısında hakemlerin kesip biçtiği Beşiktaş’ı eleştirmeyi tercih etti.

Dünya 150.si Azerbaycan mağlubiyeti sonrasında bir anda ortadan kaybolan Mahmut Özgener, önce Düzce’de ortaya çıkıverdi! Düzce’de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile sarmaş dolaş pozlar veren Özgener yine kayboldu, sonra yine ortaya çıktı! Ne zaman ortaya çıktı? Beşiktaş ve Galatasaray hakemlerden şikayetçi olduğu zaman.

Perşembe günü Dinamo Kiev’le maçı olmasına rağmen Beşiktaş’ın Ankaragücü maçını Pazar gününe koymasıyla hangi ülkenin federasyonu olduğu hakkında soru işaretleri oluşturan TFF’nin başkanı tekstilci Mahmut Özgener, Aziz Yıldırım koridorlarda hakem odası önünde bağırırken susmayı tercih etmişti.

Aynı Mahmut Özgener, Aziz Yıldırım’ın, Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber’in Bursaspor’a maç sattığı imasına da ses çıkarmamış, sponsorluk anlaşmaları imzalamaya devam etmişti.

Sezon başından beri tekmeler nedeniyle 25 futbolcusu sakatlanan Beşiktaş’ın rakipleri faul nedeniyle bir kere bile kırmızı kart görmezken İBB maçında Aurelio’nun atılması, Karabük’ün verilmeyen penaltısı bir yana, 30 bin kişinin çizgiyi geçtiğini görmesine rağmen Almeida’nın golünün verilmemesi doğal olarak Beşiktaş’ta sabırları taşırmıştı. Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu’nun düzenlediği basın toplantısının hemen ardından apar topar basın toplantısı düzenleyen Mahmut Özgener’e soruyoruz;

Bilindiği gibi Aziz Yıldırım’ın ligin 17. haftasında oynanan Fenerbahçe – Sivasspor maçının ilk yarısından sonra hakem odasına inmiş ve Yunus Yıldırım’a karşı tehdit edici ağır ifadeler kullandığı rapor edilen bu eyleminden sonra Yıldırım, Disiplin Kurulu’na sevk edilerek ve 21 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira da para cezasına çarptırılmıştı.

Tüm bunlara rağmen, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçı bitiminde de TFF temsilci raporlarında da yazdığı üzere hakem Bünyamin Gezer’e küfür edildiği zaman siz görevde değil miydiniz ?

Ya da kısaca ;

AZİZ YILDIRIM HAKEM ODASININ ÖNÜNDE HAKEMLERE BAĞIRKEN NEREDEYDİNİZ?

mahmut ozgener balikci bp

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu