Gündem

Alacak verecek kavgası cinayetle bitti

yozgat cinayettYozgat’ta alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ahmet Şevki Dursa (28) isimli vatandaş av tüfeğiyle öldürüldü.

Olay, Yozgat Mutafaoğlu Mahallesi Leman Ayan İlköğretim okulu yanında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Ahmet Şevki Dursa (28), yanına arkadaşlarını da alarak, aralarında alacak verecek meselesi olan Mustafa E.’nin (39) yanına gitti.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine evden av tüfeğini alan Mustafa E., Ahmet Şevki Dursa ve arkadaşlarına 2 el ateş etti.

Boyun kısmından saçma isabet eden Ahmet Şevki Dursa olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa E. kaçtı. Emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Mustafa E. gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

[adrotate group=”77″ banner=”80″]

4 Yorum

  1. ARKADAŞIMIZ İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDE KATİP OLARAK ÇALIŞMAKTAYDI.İCRALIK ARABALARI TAKİP EDİP MUSTAFA ADLI ŞAHISA BİLDİRİYORDU.MUSTAFA DA BU ARAÇLARI UCUZA ALIP DEĞERİNDE SATIYORDU.ALACAK PARASI BUDUR.PEKİ SUÇLU KİMDİR.SUÇLU ADLİYE SORUMLULARIDIR.BU ARAÇLAR SON GÜNLERDE PİYASADA DİLLENMEKTEDİR.AMA EL ALTINDAN SATILMAKTADIR.SAVCILIK VE MAHKEME ÇALIŞANLARI NIN BİR KISMI BU ARAÇLARI TAKİP ETMEKTEDİR. SAVCILIK VEYA İCRA DAİRESİ BUNA İZİN VERMEMELİDİR

  2. Kesinlikle Mustafa E nin İcra ile alakası yoktur, Ağlayanın Malının Gülene Fayda Etmeyeceğini En iyi Bilen İnsanlardan Biridir Böyle Birşey Söz konusu Bile Değildir Lütfen Konuyu Bilmeden Konuşmayalım..

  3. mustafa e kesinlikle icrada iğne dahi alacak insan değil, böyle birşey kesinlikle yoktur olayın içeriğini bilmediğimiz için konuşmayalım..

  4. arkadaşlar bilmediyiniz olaylara yorum yapmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu