Haber

Yavuz Bingöl’ün adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişi tutuklandı

yavuz bingol dolandiricilikYavuz Bingöl’ün adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişi tutuklandı

İzmir’de sözde Yavuz Bingöl’ün yönetmenliğini yapacağı filmde oyuncu bulmak için gazete ilanı veren ve başvuranlardan para alarak dolandırıcılık yapan bir kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran Yavuz Bingöl’ün avukatı N.Ş., Bingöl’ün yönetmenliğini yaptığı Sarı Gelin filminde oynatmak için oyuncu arandığı yönünde bir gazeteye ilan verildiğini ve başvuranlardan 150 TL para alarak adaylık formu düzenlendiğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda belirlenen adrese baskın düzenlendi. Baskında A.C.G. isimli zanlı yakalanırken iş yerinde adaylık formu dolduran 19 kişi ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Zanlı A.C.G.’nin bir gazeteye Yavuz Bingöl yönetmenliğinde sezonda çekilmesi planlanan film için ’05-50 yaşlarında bay bayanlar aranıyor’ şeklindeki ilanı verdiği A.C.G.’nin daha önce de 4 bayanı manken yapma bahanesiyle dolandırmaktan ceza aldığı tespit edildi. Dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından kaydı bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan figüran olma umuduyla ilana kanarak dolandırıcıya parasını kaptıran 18 kişi de zanlıdan şikayetçi oldu. Emniyet yetkilileri vatandaşlardan meşhur olma umuduyla bu tür oyunlara gelmemeleri konusunda uyardı.

[adrotate group=”38″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu