HaberSpor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’ne Beşiktaş damgası!..

UEFA Avrupa Ligi’ne Beşiktaş damgası!.. UEFA Avrupa Liginde, Porto ve Basel’i, eski Beşiktaşlı oyuncular sırtladı. Porto forması giyen Quaresma, Sevilla karşısında harika bir asist yaparken, Matias Delgado, Valencia filelerini 2 kez havalandırdı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’tan bedelsiz gönderilen iki yıldızdan Ricardo Quaresma Porto’yu, Matias Delgado da Basel’i zaferden zafere taşıyor. Hem liglerinde hem de Avrupa’da başarılı bir grafik çizen eski Kartallar, oynadıkları futbolla biri Yıldırım Demirören’e diğeri ise Fikret Orman’a nazire yapıyorlar.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçlarında, eski Beşiktaşlı oyuncular Ricardo Quaresma ve Mathias Delgado yıldızlaştı. Ntvspor’un haberine göre, Porto’ya döndükten sonra, form grafiğini hızla yükselten Quaresma, takımının Sevilla’yı 1-0 yendiği maçta, kendine has stili ile harika bir asist yaptı ve bir şutu da direkten döndü.

Bir başka eski Beşiktaşlı Mathias Delgado ise Valencia’yı yıkan adam oldu. Basel, evindeki ilk maçı 3-0 kazanıp; yarı final için büyük avantaj elde ederken, Delgado 2 güzel golle gecenin kahramanıydı.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu