HaberHaftanın OlayıSpor Haberleri

Bursaspor’a 3-0 hükmen yenilgi ve 5 maç saha kapatma cezası geldi

TFF’den beklenen ceza geldi. Futbol Federasyonu bugün yaptığı toplantıda, Bursaspor’a 3-0 hükmen mağlubiyet ve 5 maç saha kapatma cezası verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanması gerekirken çıkan olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından iptal edilen maçla ilgili karar verildi.

Beşiktaş taraftarının Bursa’ya sokulmadığı ve stat çevresindeki Bursaspor taraftarlarının da polisle çatıştığı olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Bursaspor’a ceza yağdırdı.

Federasyonun İstinye’deki merkez binasında bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Bursaspor ile Beşiktaş maçı öncesinde yaşanan olaylarla ilgili alınan kararları okudu.

Elindeki yazılı metni okuyan ve ardından da soru almadan toplantıyı terk eden Arıboğan’ın elindeki yazılı metinde şu ifadelere yer verildi; Bursaspor’un 3-0 hükmen mağlubiyetine, Beşiktaş’ın 3-0 hükmen galibiyetine.

Yine tedbiren Bursaspor’un bu hafta sonu Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma ve 2011 – 2012 sezonunda oynanacak 2 deplasman maçına Bursaspor taraftarının alınmamasına, yine önümüzdeki hafta Gençlerbirliği maçı ve 2011 – 2012 sezonunda sahasındaki 4 maçı tarafsız sahada ve seyircisiz oynanması karara bağlandı.

[adrotate banner=”106″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu