Haber

Koh Phangan’da Full Moon Party çılgınlığı

Koh Phangan’da Full Moon Party çılgınlığı devam ediyor.

World Travel Service (WTS) seyahat acentesi’nin düzenlediği Full Moon Party turları Türkiye’de büyük ilgi görüyor.

Dünyanın En Büyük Beach Partisi

Dünyanın en büyük beach partisi olarak bilinen ve her ay Full Moon (dolunay) gecelerinde düzenli olarak Tayland’ın Koh Pha Ngan adasındaki Had Rin Nok plajında yapılan Full Moon Party’nin Türkiye’deki organizasyon ve düzenlenmesinde tek yetkili olan WTS tüm parti severleri her ay bu eğlenceye götürecek.

Tayland’ın Koh Phangan adasında düzenlenen Full Moon Party

Tayland’ın Koh Phangan adasında düzenlenen Full Moon Party’ye bugün dünyanın dört bir yanından binlerce kişi katılıyor. Techno, trance, goa, drum n’ bass, dub, reggae, house türü müziklerin sahilde kurulan sahnelerden bütün gece çalındığı, parti alanlarında kendisini müziğe kaptırmış kalabalıkların yanı sıra sahil boyunca kurulan masalarda dolunay ışığının altında ya da yakılan sahil ateşlerinin başında sabahlayanları görmek mümkün.

Full Moon Party Koh Samui’de de kutlanıyor

Koh Phangan’ın yanı sıra Tayland’ın incisi olarak bilinen Koh Samui Adasında da sabahlara kadar Full Moon heyecanı yaşamak mümkün.

Parti boyunca kurulan barlarda ve çevre restoranlarında, büfelerde ve açılan birçok stantta geleneksel Tay yemekleri dışında pizza, hamburger, salata ve çorba çeşitleri ve içecekleri bulmak mümkün.

Full Moon Party

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu