HaberSpor Haberleri

Liglerin başlama tarihi belli oldu; Süper lig 9, Bank Asya 10 Eylül’de başlayacak

Liglerin ne zaman başlayacağı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, liglerin başlama tarihi ile ilgili açıklamayı yaptı. Spor Toto Süper Lig 9 Eylül’de, Bank Asya 1. Lig ise 10 Eylül’de başlayacak / TFF Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle netlik kazanamayan Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig’de sezonun eylül ayında başlayacağını açıkladı.

TFF’nin İstinye’de bulunan binasından çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Aydınlar, 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig’in 9 Eylül’de, Bank Asya 1. Lig’in ise 10 Eylül’de start alacağını belirtti.

Daha önce yapılan planlamaya göre, Spor Toto Süper Lig’in 7 Ağustos, Bank Asya 1. Lig’in ise 14 Ağustos’ta başlaması gerekiyordu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar lig tarihini açıklamadan 1-2 saat önce üçüncü kez şike soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Berk ile görüştü. Ancak bu görüşmeye İstanbul özel yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fikret Seçen de katıldı.

[adrotate banner=”149″] [adrotate banner=”151″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu