HaberSpor Haberleri

Taraftara ceza! Derbilere deplasman taraftarı alınmayacak

kapali pankartlar bp

Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesinde şok! Mehmet Ali Aydınlar Başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu yine çok tartışılacak bir karara imza attı. Bu sezon 4 büyüklerin kendi aralarında maçlara deplasman taraftarı alınmayacak.

Spor Toto Süper Lig’de ilk derbi heyecanı öncesinde büyük şok yaşanıyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesinde TFF şok bir karar alarak Fenerbahçe taraftarlarının İnönü Stadı’na alınmayacağını açıkladı. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile başlayacak bu uygulamanın 4 büyükler arasında bu sezonun tamamında uygulanacağı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Trabzonspor’un aralarındaki maçlarda rakip takım taraftarlarının deplasmanlara alınmayacağı konusunda anlaşmaya varıldı.

TFF’nin kısa bir süre içinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Kararı İstanbul Valiliği aldı

İstanbul Valiliği tarafından Fi Yapı İnönü Stadı’nda yapılacak karşılaşmaya alınmamasına karar verildi.

İstanbul Valiliği’nde bugün yapılan toplantıda verilen bu kararın Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri tarafından ortaklaşa alındığı öğrenilirken, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun da kulüplerin kendi aralarında uzlaşmaya vardığı bu kararı uygulayacağı belirtildi.

TFF’den açıklama geldi

Spor Toto Süper Lig’de 27 Ekim’de oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, deplasman takım taraftarlarının FiYapı İnönü Stadı’na alınmaması tamamen İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından verilmiş bir karardır.

İstanbul Valiliği’nde bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına, valilik yetkililerinin yanı sıra Beşiktaş ile Fenerbahçe kulüp yetkilileri de katılmış ve kamuoyuna yansıyan karar, kulüplerin önerisi, İstanbul Valiliğin de onayı ile ortaklaşa alınmıştır.

Kamuoyuna yansıdığı gibi, bu sezon 4 takımın kendi arasında yapacağı maçlarda, deplasman takımı taraftarının stada alınmaması konusunda ise şu an için verilen herhangi bir karar söz konusu değildir.
Bugün alınan kararda Türkiye Futbol Federasyonu’nun herhangi bir dahli olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

[adrotate banner=”197″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu