HaberSpor Haberleri

Slaven Bilic’ten Ersan Gülüm-Sercan Yıldırım pozisyonuna kırmızı kart yorumu…

Slaven Bilic, Balıkesirspor maçı sonrası karşılaşmanın tartışmalı pozisyonu değerlendirirken, “Kesinlikle kırmızı kart” dedi..

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Slaven Bilic, “Oyuncularım Tottenham deplasmanında çok iyi performans ortaya koymuşlardı. Bir çok takım için Tottenham gibi bir rakiple oynadıktan sonra buraya gelmesi yeterince zorluydu. Bu maç ise en az Tottenham maçı kadar önemliydi. Performans olarak o maçın uzağında kaldık. Ama aktiftik. Yapmamız gerekenleri yaptık ve çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık” dedi.

Son 3 haftada 9 puan almaları ve maçlarını deplasmanda oynayıp isteyip istemediklerinin sorulması üzerine, “Bu konuyu artık çok konuştuk. Ama cevabım hayır. Kendi seyircimiz önünde oynamak isteriz. Şu anda bu koşullarda  devam etmek zorundayız” yanıtını verdi.

Balıkesirspor Teknik  Direktörü İsmail Ertekin ve golcü isim Sercan’ın 61. dakikada yaşanan pozisyonun sarı değil, kırmızı olduğu yönündeki açıklamalarını da değerlendiren Hırvat teknik adam önce “Faul olduğu konusunda şüphe yok” dedi. Daha sonra  pozisyonu canlı yayında iki kez izledi ve “Kesinlikle kırmızı kart” açıklamasını yaptı.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu