HaberSpor Haberleri

Camia soruyor; Sezer Öztürk’ü Slaven Bilic mi istedi?

Sezer Öztürk’ü Slaven Bilic mi istedi?.. Fenerbahçe’ye 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Sezen Öztürk için Beşiktaş camiasından tepkiler yükselmeye başladı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerin büyük tepki gösterdiği bu transfer için, “Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de 17 maçta sahaya çıkan ve sadece 5 gol atabilen 25 yaşındaki Sezer Öztürk’ün alınmasını profesyonellik söylemlerini kullanan yönetiminin transferi mi, yoksa Fenerbahçe’nin eski istatikçi hocası Önder Özen mi, yoksa  Bilic mi?” diyerek tepki gösterdiler.

Fenerbahçe’den futbolcu transfer edilmesine de karşı çıkan camianın önde gelenleri ve siyah – beyazlı taraftarlar, şöyle konuştu; Sezer’in alınmasını kim istiyor. Eğer Bilic diyorlarsa, hoca geçen sene Rusya’da bütün sezon Sezer’i mi izledi ki gelir gelmez onu istesin… Bu işte başka bir şeyler dönüyor… Her sene mutlaka Fenerbahçe’den futbolcu alıyoruz. Demirören döneminde de alıyorduk ama bonservis ücreti vermeden transfer ediyorduk. Fakat bu kez para verip alıyoruz..

Beşiktaş Postası’nı arayarak tepkilerini dile getiren Beşiktaşlılar şu ortak noktada buluşuyorlar; Ezeli rakibinin kulübesine giremeyen oyuncu seni kulübeni güçlendirirmiş. Hep bir kademe küçük!.. Geçen seneden beri bu oyuncuyu Beşiktaş’a almak istiyorlar ancak Sezer kendi takımında bile forma giyemiyordu. Aykut Kocaman takıma almadığına göre yoksa müzmin bir sakatlığı var. Yoksa Kocaman transfer edip neden oynatmasın!..

[adrotate banner=”133″]

 

 

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu