HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Serdal Adalı: Yıldırım Demirören’in yüzüne söyleyeceğim!

serdal adali gozluk bp

Serdal Adalı: Yıldırım Demirören’in yüzüne söyleyeceğim! Şike operasyonu kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen Serdal Adalı ilk kez konuştu.

Serdal Adalı, Yıldırım Demirören’in yüzüne söyleyecekleri olduğunu belirtti.

Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programına konuşan Serdal Adalı, Beşiktaş yönetimindeki görevini kesinlikle bırakacağını belirterek “Eveleyip gevelemeden söyleyeyim; ailem ve çocuklarım için ve bu çirkinliğin, iftiranın içinde olmak istemediğim için kesinlikle görevi bırakacağım. Herkes şunu iyi bilsin ki; suçlu olduğum için bırakmayacağım. Ben kendimden eminim ve şike yapmadım. Zaten iddianamede her şey görülüyor” dedi.

Yusuf Turanlı ile Yıldırım Demirören’in yanında görüştüm

Serdal Adalı, operasyon kapsamında tutuklanan ve hala Metris’te bulunan menajer Yusuf Turanlı ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in yanında konuştuğunu vurgulayarak “Samsunsporlu Kemal Tokak’ı istiyorduk ve onun için konuştuk. Yusuf Turanlı ile yüz yüze 2 kez görüştüm Cengiz Zülfikaroğlu da yanımdaydı.

Neden Metris’e gönderildik biliyor musunuz? Aziz Yıldırım ne yaptı ne yapmadı bilmiyorum ama yanına kenar süsü olduk. Yusuf’la Samsunlu Kemal için telefonda 15 kez konuştum. Yusuf Turanlı para kazanmak için İbrahim ve İskender’i satmak istedi.

Kupa finalinde mükemmel oynayan İstanbul Büyükşehir Belediye yoktu ama mükemmel oynayan İskender ve İbrahim vardı. Maçı satın alsak penatılara mı giderdi? İskender’in de bal gibi verilmeyen golü var. Kimseye yarış atı vermedim, vermeyeceğim” diye konuştu.

Söyleyeceklerimi Yıldırım Demirören’in yüzüne söyleyeceğim

Yıldırım Demirören’le tahliye olduktan sonra hiç konuşmadığını belirten Serdal Adalı, “Yıldırım Demirören’e kızgın ve kırgın olduğum söyleniyor. Bir şeyler var ama aile içinde kalsın. Basın açıklaması yapıp camiaya taraftara teşekkür edeceğim. Hatta başkan Demirören’e de teşekkür edeceğim.

Başkanın İbrahim ve İskender’le ilgili ifadesiyle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Bırakın bunu başkanın yüzüne söyleyeyim” ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı, artık maçları Çarşı’nın içinde seyredeceğini ve hiçbir zaman Beşiktaş’ta başkanlık ve yöneticiliği düşünmediğini sözlerine ekledi.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu