HaberSpor Haberleri

Serdal Adalı; Quaresma benim çocuğum gibiydi!..

Serdal Adalı; Quaresma benim çocuğum gibiydi!.. Quaresma’ya özel uçağını tahsis eden ve havaalanına uğurlamaya giden Serdal Adalı, eleştirilere cevap verdi / Beşiktaş Haberleri

NTV Spor’a konuşan Adalı “Quaresma benim çocuğum gibiydi” derken; ‘başkanlık yatırımı yapıyor’ suçlamalarına kulak bile asmadığını söyledi.

Beşiktaş ‘tan olaylı bir şekilde ayrılan Ricardo Quaresma’yı özel uçağı ile ülkesine gönderiren ve havaalanında yolcu ettiği için siyah beyazlı camiadan tepki alan eski Beşiktaş Asbaşkanı ve TJK Başkanı Serdal Adalı kendini savundu. “Quaresma benim çocuğum gibiydi” diyen Adalı, Beşiktaş Yönetimi’nin aldığı karara saygı duyduğunun da altını çizdi.

NTV Spor’dan Hakan Gündoğar’a konuşan Adalı, Quaresma’nın siyah beyazlı formayı giydiği sürece taraftarların sevgilisi olduğunu hatırlattı. Beşiktaş’ta görev aldığı sürece diğer futbolcularla olduğu gibi Ricardo ile de yakından ilgilendiğini belirten Adalı, Portekizli yıldız ile Beşiktaş’ın yolları ayrıldıktan sonra yaşananları aktardı: “Sözleşmesini fesih etmesinin hemen ardından beni aradı ve çok üzgün olduğunu belirterek her şey için çok teşekkür etti. Ben de kendisini uğurlamanın Beşiktaşlılık duruşu ile bağdaştığını düşünerek havaalanına giderek kendisini uğurladım”

Beşiktaş’ın adının geçtiği hiçbir yerde hesap peşinde olmayacağını ifade eden Serdal Adalı, Quaresma’yı uğurlamasını ‘başkanlık yatırımı yapıyor’ diyerek eleştirenlere kulak bile asmadığını söyledi. Sözlerini “Quaresma benim çocuğum gibiydi. Söylediğim gibi onun buradaki en büyük destekçilerindendim” diye sürdüren Adalı, buna rağmen yönetimin aldığı karara saygı duyduğunu da belirtti.

Adalı sözlerini “Her zaman Fikret Orman başkanın destekçisi olduğumu söyledim. Unutulmasın ki hiç bir zaman böyle hesaplar içinde olmadım. Olanların da karşısında duran bir insan olarak çıkan dedikodulara çok üzüldüm. Takdir büyük Beşiktaş camiası ve taraftarınındır” diye tamamladı.

[adrotate banner=”206″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu