HaberSpor Haberleri

Serdal Adalı’dan şok eden Quaresma açıklaması

serdal adali mazbata613Ricardo Quaresma ve kulübü Inter ile görüşmelerin borsaya bildirilmesiyle heyecanlanan Beşiktaş camiası Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı’nın açıklamalarıyla şok oldu.

Serdal Adalı, Portekizli yıldızla ilgili olarak borsaya yapılan bildirimin yanlış anlaşılmaması gerektiğini ifade ederek “Biz halka açık bir şirket olduğumuz için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na yaptığımız faaliyetlyer ile ilgili duyurular yapmak zorundayız. Quaresma ile yaklaşık 20 gündür görüşme halindeyiz. Bu durumu borsaya bildirmeseydik ceza alabilirdik. Herşeyi kuralına uygun yapmak için borsaya bildirim yaptık. Ancak bu bildirim transferin bittiği anlamına gelmesin” dedi.

Inter ve Quaresma ile görüşmelerin halen sürdüğünü belirten Adalı, “Bugün için transferin gerçekleşme olasılığını yüzde 50 olarak verebilirim. En son dün telefon ile İtalya’daki yetkililer ile görüştük ve görüşmeye devam edeceğiz. Çok fazla bu işin üstüne düşüp karşı tarafa koz vererek oyuncunun fiyatının artmasını istemiyoruz. Bu transferin ne zaman netlik kazanacağını da henüz söyleyemem. Biz Beşiktaş’ın en makul şartlarda bu transferi yapması için uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yaptığımız görüşmelerin sonucunu alırsak kamuoyuna son durumu açıklarız” diye konuştu.

[adrotate group=”66″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu