HaberSpor Haberleri

Beşiktaş kaynıyor, Adalı ve Zülfikaroğlu El Clasico derdinde!

serdal adali cengiz zulfikaroglu613

Yaptığı yıldız transferlerine rağmen en kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaş’ta skandallar ardı ardına patlak verirken futboldan sorumlu yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu İspanya’ya maç izlemeye gitti. Demirören’in nerde olduğunu ise bilen yok!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hedefinden uzaklaştıktan sonra Bernd Schuster’in istifasıyla sarsılan Beşiktaş’ta skandallar ardı ardına gelmeye başladı. Schuster’den sonra takımın emanet edildiği Tayfur Havutçu, Guti’nin oyundan çıkarken gösterdiği tavırla şok olurken, Manuel Fernandes de oyundan alındıktan sonra yedek kulübesini birbirine katmıştı. Ricardo Quaresma ve Portekizli arkadaşları ile diğer futbolcular arasındaki gerginlikler basına yansırken Hugo Almeida’nın transferinde kullanılan fon yönteminin Beşiktaş’ı nasıl zarara uğrattığını ortaya koyan NationalTurk haberi patladı. Daha sonra da Almeida, sanki dünyanın başka yerinde yokmuş gibi “Tekme atıyorlar gitmek istiyorum” diye demeç verdi. 1-1 biten Konyaspor maçında saha içinde milyonların gözü önünde birbirine giren Ricardo Quaresma ve Nihat Kahveci ise adeta takımdaki kaosu camianın görmesini sağladı.

Konyaspor maçının ardından çılgına dönen Nihat Kahveci’nin fotomaç köşe yazarıyla kapışması ve tecrübeli futbolcunun artık Türkiye’de forma giymek istemediğini açıklaması da olayların geldiği noktayı gösterdi. Peki Beşiktaş böyle olaylarla çalkalanırken siyah beyazlı kulüpte futbolun sorumlusu olarak gösterilen Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu neredeydi? İspanya’da “El Clasico” keyfinde! Başkan Yıldırım Demirören’in ise nerede olduğu bilinmiyor. Şampiyonlar Ligi’ne büyük ölçüde veda eden Jose Mourinho yerine Joseph Guardiola ile fotoğraf çektirme peşinde olabilir!

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu