HaberSpor Haberleri

Sercan Yıldırım: Transfer hakkında konuşmak istemiyorum

sercan yildirim besiktas postasiNike tarafından Süper Lig’e özel olarak tasarlanan Total 90 Tracer futbol topunun tanıtımı yapıldı.

FIFA onaylı bu yeni toplar Süper Lig maçlarından önce yarın akşamki Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçlarda görücüye çıkacak. Total 90 Tracer PL’nin aynı zamanda dünyanın en önde gelen ligleri olan Premier Lig, Serie A ve La Liga’nin da resmi topu olarak kullanıldığı bildirildi.

Futbol toplarının tanıtımı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Bursasporlu Sercan ve Trabzonsporlu Umut Bulut tarafından yapıldı. Sercan Yıldırım, yarın akşam Trabzonsporla oynayacakları kupa maçında dostluğun ön planda olmasını dileyerek, “Hak eden kazansın.” dedi.

Sercan Yıldırım, hakkında çıkan transfer haberleri içinse şunları söyledi:

“Transferle ilgili görüş belirtmiyorum. Ancak kulubüm görüşüyor. Bunlar beni ilgilendirmiyor. Burada kulübün menfaateleri önemli. Ben konuyu başkanımıza bıraktım.”

Umut Bulut da Turkcell Süper Lig’in bu yıl Trabzonspor adına oldukça iyi geçeceğini söyledi. Umut Bulut, takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyon sürecinin olumlu geçtiğini kaydetti.

[adrotate group=”2″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu