HaberSpor Haberleri

Demirören’den aynı taktik! Schuster, Benitez yüzünden mi gitti?

yildirimdemiroren guluyor bp

Ertuğrul Sağlam görevdeyken Lucescu’yla görüşen, Mustafa Denizli görevdeyken Schuster’le anlaşan Yıldırım Demirören, Schuster’de de aynı taktiği mi uyguladı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in tüm alacaklarını ve tazminatını bırakarak istifa etmesi camiada şaşkınlıkla karşılanırken Başkan Yıldırım Demirören’in Ertuğrul Sağlam’ı yediği taktiği tekrar sahneye koyduğu ileri sürüldü. Akşam gazetesinin haberine göre Bernd Schuster, Inter’den kovulan teknik direktör Rafael Benitez ile Yıldırım Demirören’in görüşmesini öğrendikten sonra istifa kararı aldı. Demirören – Benitez görüşmesini daha önce duyan ancak ciddiye almayan Schuster, İspanyol teknik adamın yardımcısının İnönü Stadı’ndaki Trabzonspor maçını izlediğini öğrenince ipleri kopardı.

Sızan haberlere göre Schuster, Yıldırım Demirören’e “Arkamdan iş çeviriyorsunuz. Bunu kesinlikle kabul edemem” diyerek avukatını İstanbul’a çağırdı. İddialara göre Yıldırım Demirören, gelecek sezon için Schuster’i kafasından silerek Rafael Benitez’le ön görüşme yaptı. Benitez’in olumlu yanıt vermesiyle birlikte İspanyol teknik adama, takımı sezon sonuna kadar izleyerek rapor hazırlamasını istedi. İşe koyulan Benitez, dikkat çekmemek için yardımcısı Pako Ayestran’ı Trabzonspor maçını izlemesi için İstanbul’a yolladı. Maçın ertesi günü ise Bernd Schuster olayı öğrenerek küplere bindi. Avukatını çağırarak sözleşmenin feshi için görüşmelere başlayan Schuster’in, avukatını getirmesine rağmen alacaklarını ve tazminatını elinin tersiyle itmesi şaşkınlıkla karşılandı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. tazminat ödenmeden gittiğine inanmıyorum.size inandırıcı geliyormu??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu