HaberSpor Haberleri

Salonda ekol Beşiktaş hentbol

hentbol sampiyonnHentbol Erkekler Süper Lig final serisinde Beşiktaş, Büyükşehir Belediye Ankaraspor’u 27-25 mağlup ederek üst üste 4. şampiyonluğuna ulaştı.

Karşılıklı gollerle geçen ilk yarıyı konuk Ankaraspor 9-8 önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan Beşiktaş, daha sonra rakibinin direncine karşılık veremeyince farkı açamadı. Son dakikaya kadar müthiş bir çekişme için geçen maçın son saniyesinde Beşiktaş şampiyonluk fırsatını kaçırdı. Bitime 3 saniye kala kazanılan 7 metre atışında Viktor Ladyko’nun atışını kaleci Taner çıkardı ve mücadele, 18-18 ile uzatmaya gitti.

Uzatmanın ilk devresine, üst üste bulduğu 2 golle başlayan Beşiktaş, kalesinde ise 3 gol gördü ve 21-20 geriye düştü. İlk uzatmadaki son hücumda iyi savunma yapan Ankara ekibi, uzatmanın ikinci devresine 21-20 üstünlükle girdi. Son saniyeye Ankara ekibi 24-23 önde girdi ancak Beşiktaş 7 metre atışını gole çevirerek maçı yeniden uzatmaya götürmeyi başardı. Maçtaki eşitliği bozamayan takımlar, 3. uzatma setinden de 25-25’lik beraberlikle ayrıldı. Son uzatma devresinde rakibine oranla daha istekli olan Beşiktaş, maçın sonunda dengeyi bozdu ve 27-25’lik skorla şampiyonluğunu ilan etti.

Beşiktaş böylece hentbolda üst üste 4., toplamda 8. şampiyonluğunu kazandı.

Kendi seyircisi önünde şampiyonluk maçına çıkan Beşiktaş takımına taraftarları karşılaşma boyunca büyük destek verdi.
Maçın başından sonuna kadar oldukça etkili bir şekilde takımlarını destekleyen siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmanın istedikleri gibi sonlanmasının ardından da büyük mutluluk yaşadılar.

[adrotate banner=”244″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu