HaberSpor Haberleri

Rüştü Reçber’den Aziz Yıldırım’a cevap (Video)

RustuRecber613

Şampiyonluğu son maçta kaybettikten sonra büyük buhrana giren Fenerbahçe’de basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım suçluyu buldu! RÜŞTÜ REÇBER!

Geçmişte Fenerbahçe’nin ekmeğini yedikten sonra ayrılanların Aziz Yıldırım düşmanlığı yaptığını iddia eden Aziz Yıldırım’ın akıl almaz açıklamaları şöyle;

“Bu kulübün ekmeğini yiyenler ve ayrılanlar Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıyor. Aziz yıldırım neferdir, yarın gidecektir. Ama buradan ayrılan sporcular Fenerbahçe şampiyon olmasın diye diğer kulüp futbolcularını arayıp söylüyorlar. Beşiktaş Kalecisi Rüştü, Kasımpaşalıları arıyor, Ankaragücü futbolcularını arıyor, sonra da Trabzonsporlularla görüşüyor “Aman Fenerbahçe’yi yenin” diye.

Kupa maçından önce Trabzonlu oyuncuları arıyor, hadi yenin Fenerbahçe kupayı almasın diye. Kendisine mesaj gönderdim inşallah Bursa’da iyi oynarsın da sana bir leke gelmez diye. Murat Şahin, Franco, İvesa hata yaptı, peki Rüştü ne yaptı? Bakın yediği gollere. Çıksın aramadım desin, neden arıyorsun ya? Beşiktaş kalecisinin ne işi var bunlarla ya?”

Bu açıklamalar üzerine NTV Spor yayınına bağlanan Rüştü Reçber, “Aziz Yıldırım bunları ispat etsin yarın futbolu bırakırım” dedi.

İşte Rüştü Reçber’in açıklamaları;

[media id=176 width=600 height=340] [adrotate group=”2″] [adrotate group=”40″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. rüştü sana yazıklar olsun ,sana daha çok şeyler söylemek yazmak isterdim ama terbiyem müsade etmiyor ,iyi ki aziz baba seni kovalamış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu