Spor Haberleri

Rodrigo Tabata resmen Katar’da

tabata basin toplantisiBeşiktaş sonunda yabancı kontenjanındaki fazlalıkları tamamen boşalttı. Sözleşmesi dondurulan Rodrigo Tabata Katar’ın Al Rayyan takımına kiralandı / Beşiktaş Transfer Haberleri

Devre arasında transfer edilen Hugo Almeida, Simao Sabrosa ve Manuel Fernandes ile sakatlıktan kurtulan Tomas Sivok’a yer açmak için 4 yabancısıyla yollarını ayırmak zorunda kalan Beşiktaş, sorun çıkartan Tabata’dan da sezon sonuna kadar kurtuldu. Daha önce Filip Holosko’yu İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a, Michael Fink’i Borussia Mönchengladbach’a kiralayan, Tomas Zapotocny’nin de sözleşmesini fesh eden Beşiktaş, Tabata’yı da Katar’ın Al Rayyan takımına gönderdi.

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş, Manuel Fernandes’e lisans çıkartabilmek için Tabata’nın sözleşmesini dondurmuştu. Siyah-Beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Rodrigo Tabata’nın 2010-2011 sezon sonuna kadar Katar takımı Al-Rayyan Sports Club’a kiralandığı ifade edildi. Tabata’nın yarım sezon için alacağı 652.000 Euro Al-Rayyan kulübü tarafından verilecek. Al-Rayyan sezon sonunda 4.000.000.Euro bedelle oyuncuyu transfer etme opsiyonuna da sahip.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu