HaberSpor Haberleri

Ricardo Quaresma: Golden sonra Rüştü’ye koştum, çünkü…

quaresma toraman gol bp

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, son haftalarda attığı gollerle takımının kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ın deplasmanda UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Maccabi Tel Aviv’i 3-2 yendiği karşılaşmada iki gol atan Portekezli yıldız oyuncu, “Gol atmak beni mutlu ediyor. Bazı iyi şeyleri yapmam gollerin gelmesi beni mutlu etti. Özellikle attığım gollerin takıma galibiyetler getirmesi daha da iyi oluyor. Bunların üzerine koymam gerekiyor” diye konuştu.
Karşılaşmanın 2-0’dan sonra neden 2-2’ye geldiğinin sorulması üzerine ünlü futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bunlar futbol içinde olan şeyler. Sonuçta yaşayarak görüyoruz. Hatalalarımızı düzeltip bunları yapmamak için çalışıyoruz. Yaptığımız hatalardan ders alıp bunları tekrar yapmamak gerekiyor. Bugünkü maçta önemli olan kazanmaktı bunu başardık. Takım karakterini sahaya yansıtarak hedefimize ulaştık. Genel olarak hedeflerimizden biri maçı kazanmaktı.”

Bir gazetecinin “İlk golü attıktan sonra Rüştü’ye koştun. Bunun nedeni neydi” sorusuna ise Quaresma, “Ben Barcelona’ya geldiğimde ilk onunla tanıştım. O benim abimdir. Maçtan önce benim gol atacağımı söyledi. Gol atınca onun yanına koştum” diye cevap verdi. Quaresma, “Attığı ilk golün mü yoksa ikinci golün mü daha güzel?” sorusunu ise gülerek şöyle yanıtladı:
“Maçı içinde golün nasıl olduğunu pek anlamıyoruz. Ancak attığım gol biraz sonra YouTube’a düşer. Biraz sonra ordan bakarım.”

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu