HaberSpor Haberleri

Ricardo Quaresma da Beşiktaş’ın iflasını istedi!..

Ricardo Quaresma da Beşiktaş’ın iflasını istedi!.. Mali krizdeki Beşiktaş’ı, tesislerin ilaçlamasını yapan ISS Haşare Kontrol Hizmetleri 2 bin 90 TL’lik alacağı yüzünden icraya verdi. Quaresma da iflasını istedi / Beşiktaş Haberleri

Kartalhaber.com’un haberine göre, Borç, Kartal’ın kamçısı… Derbi zaferiyle moral değerleri tavan yapan Beşiktaş’ın mali sıkıntıları ise devam ediyor. Kulüpten geçtiğimiz ay için KAP’a yapılan mali tablo bildiriminde çok ilginç detaylar var. Bir çok icra ve iflas davasının yer aldığı bildirim arasında bir tanesi o kadar dikkat çekiyor ki yönetimin nasıl bir Beşiktaş devraldığı konusunda da bu ayrıntı net bir fikir veriyor.

İstanbul 11. İcra Müdürlüğü’nün 2013/1089 E. Sayılı dosyasında ISS Haşere Kontrol Hizmetleri AŞ tarafından Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş aleyhine 2 bin 90 TL’lik ilamsız icra takibi başlatılmış.

REİS DE İFLAS İSTEDİ

Birçok gerçek ve tüzel kişinin icra ve iflas davası açtığı Beşiktaş’ta bir başka önemli başvuru daha dikkat çekiyor. Taraftarın, ‘Reis’ diye göklere çıkarttığı ve gitmemesi için yönetime bile tavır koyduğu Ricardo Quaresma da iflas istedi. İşte o dosya:

“İstanbul 5. İcra Müdürlüğü’nün 2013/4346 E. Sayılı dosyasıyla Ricardo Andrade Quaresma Bernardo tarafından, Beşiktaş Futbol Yatırımları ve Ticaret A.Ş. aleyhine takip tarihi itibariyle toplam 1 milyon 194 bin 480 TL tutarlı kambiyo senedine mahsus iflas takibi başlatılmıştır.”

BAŞKAN YİNE HAKLI ÇIKTI

Aylık bildirimde, Quaresma’nın da bağlı olduğu Mendes’in menajerlik şirketi Gestifute İnternational Ltd.’nin de Beşiktaş’a açtığı milyonlarca euroluk icra ve iflas davaları yer alıyor.

Başkan Fikret Orman daha önce Quaresma için kendisine yapılan baskılara karşılık, “Taraftarımız bilinçli olsun. Bu oyuncular profesyoneldir. Siz ‘kulüp aşkı gibi sözlerine kanmayın’ demişti. Quaresma bu girişimiyle Başkan Orman’ı yine haklı çıkardı.

[adrotate banner=”285”]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu