HaberSpor Haberleri

Pek duygusal! “Futbolcuların paralarını dişimizden arttırıp ödüyoruz”

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman enteresan açıklamalarına devam ediyor. Orman, alınan kötü sonuçların ardından faturayı Önder Özen’e keserken ‘Futbolcuların paralarını dişimizden arttırıp ödüyoruz, ortada rezil bir durum var’ dedi.

Fanatik’in haberine göre Sivasspor maçı bitmeden stadı sinirli bir biçimde terk eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sivas Havalimanı’nda yöneticilerle dertleşirken Futbol Genel Direktörü Önder Özen’e patladı.

Bu sonuçla Devler Ligi’ne direkt gidiş bileti için avantajın kaybedilmesiyle sinir küpüne dönen Başkan, “Futbolcuların paralarını dişimizden tırnağımızdan arttırıp veriyoruz. Bunca olumsuzluğa rağmen, tepkileri üstümüze alıyoruz. Ama ortada rezil bir durum var. Gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitme yolunda koyduğumuz hedeflerin gerisinde kaldık. Bu kadar başı bozukluk olur mu! Kimsenin bu camiaya bunları yaşatmaya hakkı yok” diyerek Önder Özen’e tepkisini gösterdi.

Gökhan Töre’nin vurulmasıyla sonuçlanan ve 6 Beşiktaşlı oyuncunun da yer aldığı olaylı gece eğlencesi sonrası adı karışan tüm isimlerin kadro dışı bırakılmasını istediğini ancak Özen’in devreye girmesiyle kararını değiştiren Orman, “İşte benim düşünceme karşı çıkmanın karşılığını gör! Oyuncular Sivas maçında resmen sadece yürüdüler” diyerek yöneticiye tepkisini sürdürdüğü bildirildi.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu