HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta yolcular belli oldu!..

Beşiktaş’ta yolcular belli oldu!.. Beşiktaş Kulübü futbol komitesi, Önder Özen ile Slaven Bilic’in raporları doğrultusunda çalışmalara başladı / Beşiktaş Haberleri
Yönetim, Jones, Sivok, Holosko, Dany, Fernandes ile yollarını ayırma kararı aldı. Yönetim ayrıca teklif edilen ücreti kabul etmezse Almeida ile de yollarını ayıracak…  Siyah beyazlı kulüp 5 yabancı futbolcusunu kesinlikle gönderme kararı aldı. Beşiktaş’ta öncelikle devre arasında takıma kiralık olarak katılan Jermaine Jones’la yollar ayrılacak.

Uzun yıllardır siyah beyazlı takımda forma giyen ve 31 mayıs 2015 yılına kadar sözleşmeleri bulunan Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok ve Slovak forvet Filip Holosko da yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray’dan devre arasında kiralanan ve yaptığı hatalar sonrası gözden düşen Dany Nounkeu ile de yola devam etmeyecek.

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek sorunlu oyuncu Manuel Fernandes’i de önümüzdeki sezon kadroda düşünmüyor. Kartal, Hugo Almeida konusunda da fazla ısrarcı olmayacak. Almeida yapılan öneriyi kabul etmezse onunla da yollar ayrılacak.

Siyah beyazlı kulüp, bir forvet, bir forvet arkası ve stoper 3 yabancıyı kadrosuna katmayı planlıyor. Daha önce bir görüşme yapılan Kamerunlu ünlü futbolcu Samuel Eto’o’nun transferi için önümüzdeki hafta İngiltere’ye gidilecek.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu