HaberKültür & Sanat Haberleri

Oyuncu Onur Bayraktar motosiklet kazasında hayatını kaybetti

onur bayraktar kaza613

En son Kapalıçarşı dizisiyle ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Onur Bayraktar Üsküdar’da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

E-5 karayolu Ünalan ayırımında gece yarısı meydana gelen kazada Onur Bayraktar iddialara göre aşırı hız nedeniyle kullandığı motosikletin kontrolünü kaybetti. Motosikletiyle kaldırıma, sonra da önünde giden taksiye çarpan Onur Bayraktar yola savruldu.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri Onur Bayraktar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Onur Bayraktar’ın çarptığı taksinin sürücüsü Nusret Aktan, motosikletin çok hızlı geldiğini ve çarpmadan sonra genç oyuncunun havada taklalar atarak yere düştüğünü anlatı.

31 yaşındaki Onur Bayraktar, ‘Güldünya’, ‘Sessiz Fırtına’, ‘Şöhret’ ve ‘Kapalıçarşı’ isimli dizilerde rol almıştı.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Acı haberi duyan Onur Bayraktar’ın yakınları Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne akın etti. Onur Bayraktar’ın birbirlerine sarılarak feryat eden ve sinir krizi geçiren yakınları sakinleştirilemedi.

Hastaneye gelenler arasında bulunan oyuncu Nedim Saban, Onur Bayraktar’ın motosiklet tutkunu olduğunu ifade ederek “Ankara ve İzmir’deki oyunlara bile motoruyla geliyordu. Bu akşam da Gazanfer Özcan Tiyatrosu’ndaki ‘Leyla’nın Evi’ adlı oyundan çıkıp evine giderken kaza meydana gelmiş. Çok yetenekliydi. Tiyatro adına da çok büyük bir kayıp” diye konuştu.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu