BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Önder Özen’den PFDK, Bilic ve Terim açıklaması!..

Önder Özen’den PFDK, Bilic ve Terim açıklaması!.. Beşiktaş’ta Futbol Genel Direktörü Önder Özen, derbide yaşanan olaylar, Slaven Bilic, Fatih Terim ve PFDK tarafından verilen cezalar ile ilgili açıklama yaptı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ın Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Galatasaray mücadelesinde yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Özen, mücadelede Bilic’in 4. hakem ile yaşadıklarını anlatırken, siyah-beyazlıların gelinen noktada yapmayı planladığı hamleleri de özetledi.

İşte Önder Özen’in açıklamaları;

“Bilic, Terim’i tebrik etti”

“Saha dışında değil saha içinde yaşanan olaylar, yedek kuübesinden tribüne gönderilmesi hakkında söylemek istediğim şeyler var öncelikle antrenörün oyuncusuna yaklaşımı antrenman esnasında oyuncusuna yaklaşımı beraber çalıştığım arkadaşlarına karşı da aynı ölçüde saygılı bir teknik adam. Geçmiş dönemlere bakılacak olursa sayın Slaven Bilic saygılı bir teknik adam. Maçın hemen bitiminde şu anki milli takım teknik direktörümüz Fatih Terim’e tebriklerini iletmiş sarılmış ve uzaklaşmış ordan. ”

“Kulübün kapısında ‘hakkınla kazan’ yazar”

“Ben de merak ettiğim için kendisine sordum 4. hakemle aralarında geçen diyaloıgda saygısızlık yok hakaret yok. Kırmızı kart görmüş sporcular basın toplantısında yer alamıyorlar Slaven Bilicde yer alamadı. Beşiktaş taraftarı başarısını ve başarısızlığını irdeleyebilir. Beşiktaşlı taraftarlara bilgi vermek istiyorum son dere saygılı bir teknik adami, 4. hakem arasındaki diyalogda 4. hakem anlamadığını tekrar eder misiniz diyor tekrar anlamadığını söyluyor sonrasında da tribüne gönderiyor. Beşiktaş spor kulübünün kapısında yazar, ‘hakkınla kazan'”

“İçimize sinidremiyoruz”

“İçimize sindiremediğimizi paylaşmak istedik. Hocanın ceza alması bizi biraz olumsuz etkileyecek. Maç maç stratejisini değiştiren bir teknik adam. A planı, B planı yapan bir teknik adam. Dahada önemlisi soyunma odası performansı da çok beğenilen teknik adam. Kendisine bizde bunları izah etmek istedik. Kamuoyunda bazı şeyler konuşuluyor her şeyi değerlendireceğiz”

“Bilic saygısız birisi değil”

“Slaven Bilic West Ham United’da futbol oynadı. Son derece agresif biri kusursuz İngilizce konuşabilen biri. Hoca İngilizce konuşmak istediğini soyledi 4. hakemle geçen diyalog da İngilizce olarak gerçekleşti. Yardımcılarıyla bile İngilizce konuşur. Takımda herkes İngilizce biliyor. Rapor konusunda, hakaret yazıyor. bir kere daha altını çiziyorum. Slaven Bilic son derece saygın kişiliğine bir çok insanı hayran bırakmış bir isim. Raporda geçen hakaret kelimesi kamuoyunda yankı uyandırdı. Her türlü sonucu olgunlukla karşılayan birisi. Sürekli kazanmak isteyen bir teknik adam ama asla ve asla saygısız birisi değil.”

“Biz hala namağlup bir takımız”

“Öncelikle takımımıızın bütün etkenlerden uzak tutmamız gerekiyor. Kaliteye sahip bir oyuncular. Samsunspor maçını kastediyorsunuz çok sayıda oyuncunun atıldığı. Bu örneği zaman zaman kendi aramızda konuşuyoruz. Bir suçlama olarak algılamıyorum ilk defa böyle bir şey kulübümüzün başına gelmiştir. Futbol takımını saha dışından uzak tutup saha içine odaklamak gerekiyor. Başkanımız pazartesi akşamı açıklamalar yaptı bunun altını çizdi. Kulübümüzü ilgilendiren konu sahanın içi biz tamamen ona konsantreyiz. Oyuncular da bunun farkındalar, biz hala namağlubuz. Bitmemiş tamamlanmamış bir maçın oynayamadıkları bölümün sıkıntılarını yaşıyor oyuncularımız. Onlar da Antalya maçına odaklanmış durumdalar tabi kolay olmadığını söyleyebilirim”

“Tesadüf mü bilemiyorum ama…”

“Yarın öğleden sonra futbolcular sözlü savunmasını vermek üzere gidecek. Zaman zaman yanlış anlamalar da olabiliyor. Geçtiğimiz sezonda bazı futbolcular atıldıktan sonra hakem raporunda olan şeyleri doğrulamadılar. Tesadüf mü bilemiyorum ama şiddetle ve nezaketle reddedilecektir. Dün ikinci başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalar yaptı. Maç bittikten sonra antrenör ekibi değerlendirme yaptı kusursuz bir değerlendirme. Benim değerlendirmemin yetersiz kaldığımı düşündüm. Biz oraya odaklandık. Biz işin teknik, taktik tarafına odaklandık. Takım performansını nasıl koruyabileceğimizi düşünüyoruz.”

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu