Gündem

Kahramanmaraş’ta öğretmen cinayeti

silahhhh1Kahramanmaraş’ta edebiyat öğretmeni Savaş Kalaycı (30), sokak ortasında tabancayla 7 el ateş edilerek öldürüldü.

Bugün öğle saatlerinde Perşembe Pazarı’nda meydana gelen olayda özel güvenlik elbiseli ve bıyıklı, 30-40 yaşlarındaki saldırgan caddede yürüyen Hoca Ahmet Yesevi Lisesi öğretmenlerinden bekar olan Savaş Kalaycı’ya tabancayla ateş açtı.

Karnından ve sırtından vurulan Kalaycı öldü. Polis kaçan şüphelinin peşine düştü. Savaş Kalaycı’nın, geçen yıl da program yaptığı özel bir radyoda istek parçasını çalmadığı gerekçesi ile radyo binası önünde ayağından vurulduğu belirlendi.

[adrotate group=”43″]

4 Yorum

  1. radyo binası önünde dğil orayı düzeltme yapın Yine aynı okul önünde

  2. tugay bey ben savas oldugunu sonradan ögrendım orta okula giderdim tugay beyi dinlerdim sultanda ve onu tanımıyor hıc gormemıstım bigün askere gidecegini söledi yayında cok üzülmüştüm tanımasamda onun yolunu beklemıstım onsuz sultan olmuyordu günün birinde gelmişti yayına dönmüştü karar verdim tanıyacaktım onu sultana msj attım aradım derken benı kırmadı ve tanıstık ii biri oldugunu oradan anlıyorum kırabılırdı benı ama küçük bi ii lik yaptı ve yanına gittim ve o günden sonra bi kaç kez davet etmişti bi türlü gidememiştim şimdi çok pişmanım keske gitseydim bana azmı sabahlara kdr ferdi yayınladı tugay bey.sımdı kım yayınlayacak? 🙁 sana herkesin allah rahmet etsin yazacagını mekanın cennet olsun dıyeceklerını ve diyecegımı hiç düşünmemiştim çok genctin haberini vuruldugun sokakta aldım orada gördüm o yeri ve inanamadım gözlerim doldu ve hıckırarak aglamak tuttu beni yanlıslık olsun dıe dua ettim ama degilmiş. beni affet gelmedigim için pişmanım allah ım günahlarını affetsin inş dualarım seninle..

  3. gül gamze ebru artık bize kim ferdi yayınlayacak ??

  4. ya bizim hocamız ölmüş millet ferdi derdinde nasıl bulunamaz ya bu oalyı yapan o hayvan nasıl kıyabılıo bı ınsanın canına allah a havale ettik ama hocamız nolacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu