HaberSpor Haberleri

O para senin değil Beşiktaş’ın parası Fikret Orman! (Video)

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın TRT Türk’te katıldığı program irdelendikçe skandal cümleler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Fikret Orman, Beşiktaş’ın parasından kendi parasıymış gibi bahsedip ‘İstediğim gibi harcarım’ havasında konuşuyor. (Video)

TRT Türk spikerinin, Yıldırım Demirören döneminde yapılan skandal transferlerin benzerlerinin kendi döneminde de yapıldığını ve bu yönde tepkiler olduğunu hatırlatması üzerine Fikret Orman, “Bu paraları ödeyen, bu paraları bulan, ortaya koyan ben ve arkadaşlarım olduğu sürece daha fazla rahatsızlık yaratıyordur” yanıtını verdi.

Beşiktaş Postası olarak Fikret Orman’a birkaç hatırlatma yapmak istiyoruz…

1 – Futbolcuların parasını siz değil Beşiktaş Jimnastik Kulübü ödüyor!

2 – Sponsor bulunamadığı için dağıtılan 3 kupalı Beşiktaş erkek basketbol takımı örneği ortadayken “Parayı bulan benim” sözleri komik kaçıyor!

3 – “Bulunan” paralar sizin veya yönetimin çok çok üstün çabalarıyla değil, büyük Beşiktaş’ın büyük ismi sayesinde yapılan sponsorluklarla bulunmaktadır.

4 – Velev ki parayı siz buldunuz! O para artık sizin değil Beşiktaş’ın parasıdır ve Beşiktaş’ın tek kuruşu bile çöpe atıldığında büyük Beşiktaş camiası, sizin Yıldırım Demirören’den soramadığınız “hesabı” tek kuruş için de soracaktır, eleştirecektir…

[media id=374 width=600 height=340] [adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu