HaberSpor Haberleri

“Nihat’ı çiğ çiğ yemek”

nihat cekcumhuriyeti613

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon başında Villarreal’den transfer ettiği, ancak bekleneni karşılayamayan Nihat Kahveci’ye Milliyet gazetesi yazarı Ercan Güven’den destek geldi.

“Nihat’ı çiğ çiğ yemek

Nihat Kahveci, futbola Beşiktaş alt yapısında başladı. Toshack tarafından keşfedilip A takımına alındı. Yıllarca tribünleri coşturdu. 2001 yılında Real Sociedad’a transfer olurken Beşiktaş’a deve yüküyle para kazandırdı. İspanya’da fırtına gibi eserek hem Beşiktaş’ın hem de Türkiye’nin göğsünü kabarttı. Euro 2008 elemelerinde önce Norveç’e sonra da Bosna-Hersek’e karşı çok değerli goller atarak şampiyonanın kapısını Türkiye’ye araladı.

15 Haziran 2008 tarihinde Türk Milli Takımının, Çek Cumhuriyeti’ne karşı oynadığı grup maçında 3 dakika içerisinde 2 gol attı ve Milli Takım’ın, Euro 2008’de çeyrek finale çıkmasında büyük pay sahibi oldu.

Ve yine Beşiktaş’a döndü.

Şimdi ıslıklanıyor.

Öz evladı, üstelik “hayırlı” öz evladı tökezleyince onu çiğ çiğ yemek, Beşiktaş gibi yitip giden futbol maneviyatına sahip çıkmaya çalışan bir taraftara hiç yakışmıyor.”

Ercan Güven / Milliyet

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. Ercan Güven Fenerbahçe’siyle ilgilensin. Guiza’nın İspanya’daki başarılarını ama burada nasıl çiğ çiğ yendiğini anlatmayalım biz de. Zamanında fenerin öz evladı Rıdvan’ı yiyen kendisi değil çünkü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu