HaberSpor Haberleri

Önce Nihat Kahveci futbolu bıraktı şimdi de Guti Hernandez!..

Önce Nihat, sonra Guti… Büyük umutlarla ve yüksek bonservis ücreti ödenerek transfer edilen futbolcular, Beşiktaş’ta bir sezon veya yarım sezon oynadıktan sonra siyah-beyazlı kulüpten bir bir ayrılıyor ve futbolu bırakıyor / Beşiktaş Haberleri.

Beşiktaş futbolcu öğütme makinesine döndü. Siyah-beyazlı kulübe her gelen yerli veya yabancı yıldız oyuncular bir müddet sonra kulüpten ayrılmak zorunda kalıyor. Geçtiğimiz sezon büyük paralar ödenerek transfer edilen Nihat Kahveci, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra futbolu bıraktığını açıkladı…

Şimdi de Nihat Kahveci’den sonra dünyanın en ünlü futbolcularından olan İspanyol yıldız Guti Hernandez de futbolu bıraktığını açıkladı. Teknik direktör Carlos Carvalhal ile bir türlü yıldızı barışmayan ve geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile sözleşmesini fesh eden Guti de bugün İspanya’da yaptığı açıklamada futbolu bıraktığını söyledi.

Bir çok oyuncuyu yüksek ücretlerle transfer eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi, bu futbolcular için geldiği kulüplere verdiği paranın dışında oyuncuların gönderilmesi sırasında kendilerine ödenen ücretlerle de mali açıdan kulübü iyice zora soktu. Borç batağında yüzen bir kulübün bu kadar sorumsuzca para harcaması camiada büyük tepkilere neden olmaya başladı.

Bu oyuncuların futbolu bıraktıklarını açıklaması acaba Beşiktaş’ta futbol kariyerlerinin bittiği mi yoksa transfer edildiği zaman futbolcularda mı bir problem olduğu da merak konusu!.. Bunu da zaman gösterecek…

[adrotate banner=”15″] [adrotate banner=”118″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu