HaberSpor Haberleri

Miranda’da şok gelişme / Transfer Haberleri

miranda bp

Beşiktaş’ın almak istediği Sao Paulo’nun stoperi Miranda’nın Atletico Madrid ile sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. İspanyol kulübü, Brezilyalı futbolcuyu kiralık vermeyi kabul ederken, Miranda ise bonservisiyle gelmek istedi.

Sao Paulo’nun iki genç yıldızı Miranda ve Lucas’ın transferini bitirmek için İspanya’ya giden Beşiktaş Yönetimi, özellikle Miranda konusunda ilginç bir engelle karşılaştı. Çünkü Atletico Madrid’in genç stopere imza attırdığı ortaya çıktı. İki futbolcunun da transferini bitirmek için yola çıkan Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Miranda için İspanyol kulübüyle görüştü. Atletico Madrid yöneticileri, yabancı oyuncu sayısının fazlalığı nedeniyle Brezilyalı stoperin kiralık olarak siyah-beyazlılara gitmesini kabul etti.

Miranda, Atletico Madrid Yönetimi’ne, “Madem beni kiralayacaksınız, neden aldınız? O zaman sözleşmemi feshedin. Başka takımla yeni bir sözleşme imzalayayım. Henüz yeni imza attım. Hiç oynamadan neden başka bir takıma kiralanayım” dediği öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi ise, Brezilyalı oyuncu ile yeni kulübü arasındaki bu problemin çözülmesini beklemeye başladığı, buna rağmen transferin zor olduğu ifade edildi. Lucas için de temaslarını yoğunlaştıran siyah-beyazlı yönetimin, Sao Paulo Kulübü’nün bu oyuncu için yüksek bonservis istemesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldığı vurgulandı. (Milliyet)

[adrotate banner=”134″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu