HaberSpor Haberleri

Mete Düren: Takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu’dur

meteduren aciklama bp

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Beşiktaş’ta herhangi bir teknik direktör sorunu olmadığını takımın teknik direktörünün Tayfur Havutçu olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımın kendi evinde UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Stoke City’i 3-1 mağlup ederek grubu lider tamamladığı maçın ardından çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Düren, keyifli bir hafta yaşadıklarını belirterek, “Şike davasında arkadaşlarımız Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş tahliye edildi. Bu akşam da Stoke City’i mağlup ederek grubu lider tamamladık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Tayfur Havutçu’nun Beşiktaş’ın teknik direktörü olduğunu kaydeden Düren, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tayfur Havutçu karşılaşmayı, başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte izliyor. Hocamıza geçmiş olsun diyoruz yine de söylemek istiyorum. Tayfur Havutçu bizim takımın teknik direktörüdür. Kendisi şu anda zor bir dönemden geçiyor. Kendisini toparlaması lazım. Ailesiyle evinde bir süre geçirmesi lazım. Bu sürenin bitiminde hoca ne düşünüyorsa nasıl bir karar alacaksa saygıyla karşılaşacağız ve Beşiktaş için en doğrusunu yapmaya çalışacağız. Carlos Carvalhal vekaleten de olsa başarılı bir grafik sergiliyor. Şu anda Beşiktaş’ın hoca problemi yoktur. Şu anda Carlos vekaleten yönetiyor, hocamız Tayfur Havutçudur. Ne zaman isterse takımın başına gelir.”

Öte yandan bir gazetecinin “Carvalhal, Tayfur Havutçu’nun yardımcısı olma durumu olabilir mi?” şeklindeki bir soruya ise ”O kadar güzel takımımız var ki herkes bu takımın başında olmak ister” diye cevap verdi.

[adrotate banner=”206″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu