HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Bobo: Yıldırım Demirören olduğu sürece Beşiktaş’a dönmem

bobo 13 bpBeşiktaş’ta 6 yıl forma giyen ve siyah beyazlı takımın en çok gol atan yabancı futbolcusu olan Bobo çarpıcı açıklamalar yaptı. Bobo, Yıldırım Demirören olduğu sürece Beşiktaş’a dönmeyeceğini söyledi.

Bobo, Beşiktaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor sınavını Fanatik gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu’yla birlikte izledi.

Ekşioğlu’na çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Bobo, olay yaratacak sözler sarfetti. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan Da Silva Bobo’nun sözleri…

‘İstanbul’u özlüyoruz’

“Beşiktaş’ta çok mutlu günlerim geçti. Unutulmaz hatıralarım var. Özellikle taraftarların hâlâ bana olan sevgisi inanılmaz. İstanbul’u hem ben, hem de eşim çok özlüyoruz. Bu yüzden yakaladığımız her fırsatta Türkiye’ye gelmek istiyorum. Büyükşehir Belediye maçına 1.5 saat önce geldim. Özellikle kapalı tribündeki Beşiktaşlılar’ın ilgisi ve sevgisi beni duygulandırdı. Bu sevgiye layık olabilmek için tekrar Beşiktaş’a dönmek isterim. Ama Yıldırım Demirören yönetimindeki bir takıma gelmem mümkün değil. Başkan beni büyük hayal kırıklığına uğrattı, ona kırgınım…”

‘Portekiz çetesi var’

“Beşiktaş’taki güzel günlerim, Portekizliler geldikten sonra kâbusa dönüştü. Portekiz çetesini aşamadım. Aslında en verimli çağımdı. Şu anda Beşiktaş’ın forvet hattında sorunları var. Almeida’nın neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Pozisyon üretemeyince, zaman zaman ben de orta sahaya kadar gelip, top alıyordum. Almeida da böyle yapmaya çalışıyor ve verimi düşüyor…”

‘Nobre kardeşim gibi’

“Nobre benim ailece görüştüğüm, kardeşim yerine koyduğum biri. Onun maçını izlemek için Mersin’e gittik. Dönüşte herkes benim Mersin’e transfer olduğumu yazıyordu! Doğrusu Brezilya’da mutluyum ve Cruzeiro’da sözleşmemi bitirmek istiyorum. Türkiye’ye mutlu geldim, mutlu dönüyorum. Çünkü Serdal Adalı ve Tayfur Hoca serbest kaldı. Ahmet Ateş’i sona bıraktım, çünkü onu da çok özleyeceğim…”

[adrotate banner=”206″] [adrotate banner=”207″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu