HaberSpor Haberleri

“Manuel Fernandes Beşiktaş’ta” / video

Manuel Fernandes613

Valencia’da forma giyen Mehmet Topal, “Manuel Fernandes Beşiktaş’ta” açıklamasını yaptı, siyah-beyazlı camiayı büyük bir heyecan sardı.

Portekiz milli takımında da forma giyen orta saha futbolcusu Manuel Fernandes’in devre arasında Beşiktaş’a kiralık olarak geleceğine artık kesin gözle bakılıyor.

Fernandes’in takım arkadaşı Mehmet Topal, dün izlediği Galatasaray Beşiktaş maçının ardından Lig TV’den Atakan Kurt’a transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurt’un haberine göre Mehmet Topal, kendisinden Beşiktaş hakkında bilgi isteyen Fernandes’e siyah beyazlı takımı ve camiayı övdü.

Mehmet Topal şunları söyledi:

“2 gün önce Fernandes benim yanıma geldi ve Beşiktaş’la, Türkiye’yle ve Beşiktaş taraftarıyla ilgili bir takım sorular sordu. Ben de kendisine ‘Beşiktaş çok iyi bir takım. Taraftar ve camia da iyi. İstanbul’da çok mutlu olursun. Beşiktaş’ta da başarılı olursun’ dedim. Bana ‘Büyük ihtimalle Beşiktaş ile anlaştım. Büyük bir olasılıkla Beşiktaş’a transfer olacağım’ dedi. Ben de ‘Hayırlı olsun’ dedim kendisine.”

Mehmet Topal, Fernandes hakkında da bilgi vererek “Çok iyi ve gerçekten etkili bir futbolcu. Beşiktaş çok büyük bir iş yapar” dedi.

Hatırlanacağı gibi İspanyol medyası, Ricardo Quaresma’nın tavsiyesiyle Manuel Fernandes’in Beşiktaş’ın gündemine geldiğini yazmıştı.

24 yaşındaki futbolcu bu sezon 7 La Liga, 4 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde forma giydi. Fernandes bu sezon 2 kez de Portekiz Milli Takımında mücadele etti.

[media id=277 width=600 height=340] [adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu