HaberSpor Haberleri

Manuel Fernandes imzayı attı, 3 yıl daha Beşiktaş’ta

fernandes antrenmann613

Transferi yılan hikayesine dönen Manuel Fernandes sonunda 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Valencia’ya 2 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. / Beşiktaş Transfer Haberleri…

Uzun bir süredir transferi belirsiz olan Portekizli Manuel Fernandes Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Siyah beyazlı yönetimden İMKB’ye gönderilen yazıda Manuel Fernandes ve kulübü Valencia ile anlaşma sağlandığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre Manuel Fernandes’in bonservisi için Valencia’ya 2 milyon euro ödenecek. Fernandes ise 3 yıllık sözleşme karşılığında toplam 6.3 milyon euro alacak. Portekizli yıldız futbolcu ilk sezonunda 2 milyon, ikinci sezonunda 2.1 milyon, üçüncü yılında ise 2.2 milyon euro alacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Hugo Almeida ve Simao Sabrosa ile birlikte Beşiktaş’a katılan Manuel Fernandes, ligin sonlarına doğru artan performansıyla en fazla dikkat çeken oyunculardan biri olmuştu. Fernandes, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası finalinde ortaya koyduğu futbolla da kupanın kazanılmasında en büyük katkıyı yapan futbolcu olmuştu.

[adrotate banner=”137″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu