HaberSpor Haberleri

Schuster insanı kanser eder! Manisaspor: 0 Beşiktaş: 0

schuster manisa bp

Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Manisaspor ile 0-0 berabere kalarak kötü gidişini sürdürdü.

Sahaya Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Matteo Ferrari, İbrahim Toraman, Doğukan Pala, Marco Aurelio, Manuel Fernandes, Guti Hernandez, Simao Sabrosa, Roberto Hilbert ve Bobo 11’iyle çıkan Beşiktaş ilk yarı boyunca net bir pozisyon bulamadı. İkinci yarıda ise Beşiktaş daha etkili olurken beklenen gol bir türlü gelmedi. Bernd Schuster’in Necip Uysal’ın yerine Aurelio’yu oynatması ve 90+3. dakikada Fabian Ernst’i oyuna alması taraftarı çıldırttı.

Bernd Schuster, son anda kadroya dahil ettiği Hugo Almeida’yı tribünde oturturken Beşiktaş 17 kişilik kadroyla sahaya çıktı. İbrahim Üzülmez’in kadro dışı bırakılmasının ardından İsmail Köybaşı’nın da sakatlanması nedeniyle 19 yaşındaki Doğukan Pala, Bernd Schuster tarafından mecburen oynatıldı. Genç futbolcu ilk kez Süper Lig’de forma giydi ve başarılı bir performans sergiledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş, Quaresma, Simao, Bobo, Hilbert ve Guti ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince 1 puana razı oldu. Karşılaşma boyunca Manisaspor önemli bir pozisyon yakalayamadı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu