HaberSpor Haberleri

Lucescu taburcu oldu

lucescukaza bp

Mircea Lucescu taburcu oldu.. Geçirdiği trafik kazasından sonra iki haftadır Bükreş İlkyardım Hastanesi’nde tedavi gören Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, taburcu oldu.

Lucescu, hastane çıkışında yaptığı ilk değerlendirmede kendisini çok iyi hissettiğini belirterek, “Tedavim sürecinde çok büyük ilgi gördüm. Takımım şampiyon olsaydı bu kadar ilgi görmezdim. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

Sahaları çok özlediğini en kısa sürede takımımın başına geçmek istediği söyleyen Lucescu, “İki hafta içerisinde kendime geldim. Tabi gelecekte sağlığıma çok daha dikkat etmem gerekecek. Ama kendimi yine eskisi gibi toparlayacağıma inanıyorum.” dedi. Cuma günü kontrol için tekrar hastaneye geleceğine aktaran Lucescu, “Eğer doktorlarım izin verirse önümüzdeki hafta Ukrayna’ya gitmeyi planlıyorum.” dedi.

Lucescu, gazetecilerin bir daha araba sürüp sürmeyeceği konusundaki sorusuna ise gülerek, “Evet.. Neden sürmeyeyim?” cevabını verdikten sonra; “Kazayı mı soruyorsunuz?.. Tramvaya çarptığım için çok üzgünüm.” dedi. Lucescu, 6 Ocak’ta içinde bulunduğu cipe tramvay çarpması sonucu yaralanmıştı.

[adrotate banner=”113″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu