HaberSpor Haberleri

Levent Erdoğan: Maçlarımızı Kasımpaşa’da oynayacağız

Levent Erdoğan

Beşiktaş yönetim Kurulu üyesi Levent Erdoğan, İnönü Stadı yıkıldıktan sonra Beşiktaş’ın maçlarını nerede oynayacağıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Nisan ayında İnönü Stadı’nın inşaatına başlamayı planladıklarını dile getiren Levent Erdoğan, “İnönü’nü yapımı planlamamıza göre yaklaşık 1.5 yıl sürecek. Türk Telekom Arena ve Şükrü Saraçoğlu’nda oynamak sağlıklı görünmüyor. Talihsiz durumlar yaşanabilir. Zaten kulüpler de çok sıcak bakmıyor. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu en iyi seçenek olarak görünüyor” diye konuştu.

Kasımpaşa kulübüyle henüz görüşmediklerini anlatan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Yönetim Kurulumuz bu konu hakkında gerekli kararları aldıktan sonra harekete geçecektir.”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İnönü Stadı’nın yeniden yapımı konusunda gerekli onayın çıktığını Aralık ayında açıklamıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün İnönü Stadı ile ilgili plan revizyonu başvurusunda bulunduğunu söyleyerek, “Bakanlık olarak kamuya ait araziler üzerinde plan yapma yetkimiz var. Burası da zaten Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın. Bakanlık ile anlaşarak protokol yaparak bize geldiler. Biz de planı onayladık” demişti.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu